Verwarm de oven voor op 200 graden boven/onder warmte. Halveer de paprika's en verwijden de zaadlijsten. Leg de paprika's in een ovenschaal en besprenkel lichtjes met wat olijfolie en peper en zout. Bak ze 15 minuten in de oven zodat ze al een beetje kunnen garen.
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Snipper de ui en knoflook fijn en fruit aan in een pan met een beetje olie.
Voeg het gehakt toe in de pan en rul bruin.
Voeg de taco kruiden, paprikapoeder, klein beetje chili en tomatensaus toe en meng door elkaar.
Laat de maïs uitlekken en meng dit er door heen. Breng de saus op smaak met peper en zout
Giet de rijst af en meng dit door de saus.
Haal de paprika's uit de oven en vul het met het rijstmengsel.
Snijd of kruimel de feta klein en verdeel over de bovenzijde van de gevulde paprika's.
Bak de gevulde paprika's nog ca. 20 minuten in de oven.