Verwarm de over voor op 200 graden boven onder warmte.
Snipper de ui en pel de knoflook.
Fruit de ui en knoflook in de pan met de olijfolie of matig vuur voor 4 minuten (tot glazig).
Rul vervolgens het gehakt door het uienmengsel op hoog vuur tot rondom bruin.
Voeg vervolgens de wokgroente bij en bak nog even 3 minuten mee.
Voeg de tomaten blokjes, tomaten puree, passata, Parmezaanse kaas en de kruiden toe en breng aan de kook.
Als de saus aan de kook is draai het vuur tot middelmatig en laat pruttelen tot de saus de goede dikte heeft (meestal 5-10 minuten). Proef nu ook de saus, als de saus nog flauw smaakt kruid dan bij maar wacht minimaal een minuut met proeven daarna omdat de kruiden sterker worden door het inkoken.
Begin met het bouwen van de laagjes. Schep steeds een laag saus in de ovenschaal en bedek met lasagne bladen (meestal 3-4 lagen lasagne bladen). eindig de laatste laag met lasagne saus en bedek deze met de geraspte kazen (gebruik zo veel als je wilt waarschijnlijk zijn niet beide zakjes geraspte kaas volledig nodig).
Zet vervolgens de ovenschaal in de voorverwarmde over voor 40 minuten.
Haal de lasagne uit de oven en verdeel in 6 stukken.