Gnocchi met saucijs, sperzieboon en pesto

Gnocchi met saucijs, sperzieboon en pesto

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram Sperziebonen
  • 2 hele Uien
  • 400 Gram Gnocchi
  • 4 hele Rundersaucijzen
  • 5 eetlepels Rode of groene pesto

Instructies
 

  • Breng een pan met water voor de sperziebonen en een pan met 4 liter water voor de gnocchi aan de kook. Snijd de uien in halve ringen.
  • Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Verwarm een koekenpan met 2 el olijfolie en fruit de ui.
  • Snijd intussen de saucijzen open, verwijder het velletje en snijd het vlees in stukjes. Voeg het saucijzenvlees toe aan de uien en bak in 5 minuten rul.
  • Kook intussen de gnocchi in 2 minuten beetgaar. Giet af en voeg direct toe aan het saucijzenvlees.
  • Schep om en bak 5 minuten op hoog vuur. Voeg de sperziebonen en de pesto toe en warm door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Notities

Source: https://www.dekamarkt.nl/recepten/gnocchi-met-saucijs-sperzieboon-en-pesto/10324