
Pasta met mascarpone kip en pesto
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 400 gram Linguine pasta
- 250 gram Mascarpone
- 1 Potje groene pesto
- 400 gram Kipfilet
- 400 gram Italiaanse roerbakgroente
- Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Peper en zout Naar smaak
- Italiaanse kruiden Naar smaak
- Oregano Naar smaak
- Provençaalse kruiden Naar smaak
Instructies
- Snijd de kipfilet in blokjes en bak gaar in een wokpan of hapjespan. Voeg de wokgroente toe aan de kip en bak ca. 3 minuten mee.
- Schep het braadvet uit de pan en voeg dan de mascarpone en half potje groene pesto hier aan toe.
- Kook ondertussen de pasta al dente.
- Schep de pasta door de saus en serveer het op diepe borden met wat geraspte parmezaan.
- Eet smakelijk!
Notities
https://www.ah.nl/kookschrift/recept/326710
Trefwoord kip, pasta