Gnocchi ai 4 formaggi

Gnocchi ai 4 formaggi

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 kilo Gnocchi
  • 20 gram Boter
  • 200 ml Melk
  • 1 tl Bloem
  • 100 gram Pittige gorgonzola
  • 100 gram Emmentaler
  • 100 gram Asiago Alternatief is Pecorino of Parmezaan
  • 100 gram Provolone Alternatief is Gruyère

Instructies
 

  • Snijd alle kazen in stukjes. Smelt de boter in een pan, voeg de bloem toe en mix tot een romig mengsel. Voeg daarna de melk toe en meng met een garde om klont vorming te voorkomen. Voeg nu de kazen toe.
  • Laat de kazen smelten op middelhoog vuur en roer goed om totdat je een mooie dikke room hebt.
  • Kook ondertussen de Gnocchi in zout water.
  • Laat de gnocchi uitlekken en serveer op borden. Voeg vervolgens de kaassaus eroverheen.
  • Eet smakelijk!

Notities

https://www.buttalapasta.it/ricette/ricetta-gnocchi-ai-4-formaggi/150500/
Trefwoord pasta