
Gnocchi met saucijs, sperzieboon en pesto
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
30 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 400 gram Sperziebonen
- 2 hele Uien
- 400 Gram Gnocchi
- 4 hele Rundersaucijzen
- 5 eetlepels Rode of groene pesto
Instructies
- Breng een pan met water voor de sperziebonen en een pan met 4 liter water voor de gnocchi aan de kook. Snijd de uien in halve ringen.
- Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Verwarm een koekenpan met 2 el olijfolie en fruit de ui.
- Snijd intussen de saucijzen open, verwijder het velletje en snijd het vlees in stukjes. Voeg het saucijzenvlees toe aan de uien en bak in 5 minuten rul.
- Kook intussen de gnocchi in 2 minuten beetgaar. Giet af en voeg direct toe aan het saucijzenvlees.
- Schep om en bak 5 minuten op hoog vuur. Voeg de sperziebonen en de pesto toe en warm door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Notities
Source: https://www.dekamarkt.nl/recepten/gnocchi-met-saucijs-sperzieboon-en-pesto/10324